5 Super halve marathons

5 SuperHalfs

5 Super Halve marathons 

Lissabon, Praag, Copenhagen, Cardiff en Valencia 

Vijf mooie steden met 5 gave halve marathons. Hardlopers willen uitdagingen en deze SuperHalfs zijn ook echt leuke nieuwe uitdagingen. Hardlopen en reizen...dat is toch Te gek! Een serie van 5 glorieuze halve marathons waar wij samen met onze partner Run2Forty2, naar toe gaan. Gezellig met een groep trainen, plezier hebben, hardlopen, genieten van sportieve prestaties, positieve vibes, energy, gezelligheid en mooie steden!

Samen met onze partner Run2Forty2 reizen wij in oktober naar Valencia voor onze eerste SuperHalf.

We verzorgen een 5 daagse reis naar deze leuke stad. Vrijdagochtend vliegen we in alle vroegte naar Valencia en verblijven in een heerlijk 4* hotel op een fantastische locatie (dicht bij start en finish) en reizen dinsdagochtend weer terug naar Schiphol. Zondag loop jij deze gave halve marathon door het centrum van de stad en s'avonds hebben we met alle deelnemers en onze supporters een gezellige borrel. De maandag na je SuperHalf heb je de tijd om te genieten van het heerllijke Valencia, het geweldige strand met zijn vele terassen en eetgelegenheden of je kunt natuurlijk ook het prachtige oude centrum in, dat op loopafstand van het hotel ligt. En dit alles voor € 649,-. 

Krijg jij ook al zin en ben jij erbij in oktober? 

Wil jij gegarandeerd deelnemen maak dan een voorboeking voor je startnummer. 

Via de RODE button rechts op onderstaande pagina kan je je voorboeking maken en de brochure downloaden:


https://run2forty2.nl/marathon/5-vijf-superhalfs 

Wil je direct reserveren en zeker zijn van deze gave SuperHalf? Boek dan hier:

https://run2forty2.nl/boeken/superhalfs/

Voor meer informatie bel je met Niels-Olaf Bout op 06-27072969.

Binnenkort meer informatie over de start van de trainingstrajecten.

Hoewel de evenementen op zich al een feest zijn om aan deel te nemen, kun je nu ook een SuperRunner worden. Na deelname aan één van deze halve marathons ontvang je een virtueel SuperRunner-paspoort. Door de overige vier races te finishen binnen 36 maanden na je eerste, wordt je opgenomen in de SuperHalfs Hall of Fame en ontvang je je SuperPassport en een unieke SuperMedaille.

Een deel van je inschrijfgeld wordt door alle organisaties gebruikt ter ondersteuning van activiteiten die ons milieu beschermen.

Samen met onze partner Run2forty2 verzorgen wij deze reis naar Valencia. Na Valancia gaan wij ook naar Lissabon, Praag, Copenhagen en Cardiiff.

Bekijk hieronder de leuke trailer van de Superhalfs.