Algemene voorwaarden

Levering en annuleringsbeleid
 

Deelname aan een hardloopcursus of hardlooptraining van Run Academy geschiedt op eigen risico. De trainers of organisatie van de Run Academy zijn niet aansprakelijk voor enige blessure of andere schade die de deelnemers mochten oplopen tijdens of ten gevolge van een training of wedstrijd. Hardloopadviezen zijn altijd vrijblijvend en worden voor eigen risico opgevolgd. Ook zijn de trainers en de organisatie van Run Academy niet aansprakelijk voor schade aan en/of vermissing van persoonlijke eigendommen door welke oorzaak ook, ontstaan tijdens of in verband met de door Run Academy georganiseerde activiteiten.

Hardlopen is intensief en blessuregevoelig. Niet iedereen is geschikt om aan hardlopen te doen. Deelnemers dienen zelf in te schatten of ze geschikt zijn voor deelname aan een cursus of trainingen. Indien u gezondheidsklachten of overgewicht heeft, of indien u andere reden heeft om te twijfelen aan uw geschiktheid voor hardlopen, raden wij u sterk aan om eerst advies in te winnen bij een (sport) arts of fysiotherapeut. Ook wanneer u lange tijd niet aan sport heeft gedaan raden wij u sterk aan eerst advies in te winnen voor u aan hardlopen begint. Hardlopen is niet de meest geschikte sport om mee te starten. Run Academy behoudt het recht voor om naar haar beoordeling ongeschikte deelnemers uit te sluiten van deelname aan een training of cursus.

De trainingen van Run Academy gaan altijd door, tenzij er sprake is van gevaarlijk weer, gladheid, onweer etc. In geval van gevaarlijk weer checken we voor de training altijd buienradar en besluiten of de doorgaat of niet. Dit communiceren wij via whatsapp aan de cursisten. 

Betaling via de website of door middel van een automatische overschrijving voorafgaand aan de trainingen. 

Opzegtermijn individuele train: 4 weken
 

Voor bedrijven en instellingen: geplande trainingen die binnen 24 uur voor aanvang worden afgezegd zullen worden gefactureerd.

Betaling van facturen binnen 14 dagen na ontvangst

www.runacademy.nl
Jacobijnestraat 54-56
2011 TH Haarlem
info@runacademy.nl

KvK: 66720168
BTW: NL8566.72.178.B.01
Bank: NL 87 RABO 0312 0701 87