I Run the Academy

Wat is de Run Academy?

Wij geven hardloopcursussen en trainingen aan beginnende en gevorderde lopers, aan bedrijven en wij geven loopscholing en looptraining aan sportverenigingen.

Tijdens onze wekelijkse hardloopcursussen leren wij je dat je plezier krijgt in het hardlopen, dat je hardlopen echt leuk gaat vinden en je doel behaalt. Dat doen we onder andere door wekelijks veel aandacht te besteden aan jouw loophouding. Hierdoor ga je efficienter lopen, verspil je minder energie tijdens het hardlopen en houd je het makkelijker langer vol. We werken op een ontspannen, gezellige en leuke manier doelgericht naar de afstand die jij wilt bereiken.

Onze bedrijfstrainingen bereiden de deelnemers voor op bijvoorbeeld de bedrijvenloop, we geven wekelijkse gezamenlijke trainingen onder leiding van enthousiaste en deskundige Run Academy-instructeurs. Tijdens de cursus kan er een presentatie gegeven worden over goede voeding en lopen met een hartslagmeter. Wij bieden tevens de mogelijkheid om hardloopshirts met bedrijfslogo te leveren. Cursussen kunnen op locatie gegeven worden.

Wij werken altijd met persoonlijke en wekelijkse schema's voor zelfstandige trainingen, opgesteld afhankelijk van het niveau en de vorderingen van de groep die door middel van een online trainingsmodule aangeboden worden zodat wij je ook online van advies kunnen voorzien.